Servilocker tekst

Servilocker / 24-uurs automaat

Redt u het niet om binnen de openingstijden van de apotheek uw medicatie af te halen? Dan is de Servilocker de oplossing voor u!

De Schoonhovense apotheek in Schoonhoven heeft een Servilocker aan de achterzijde van de apotheek (zijde Jacoba van Beierenstraat). De Lopikse apotheek  werkt nauw samen met de Schoonhovense apotheek en indien gewenst kunt u gebruik maken van de Servilocker van de Schoonhovense apotheek. De Schoonhovense apotheek is gevestigd aan de Oranjeplaats 33 in Schoonhoven, 2871 TL).

Hoe werkt het?

U meldt zich aan door het invullen van het formulier Servilocker/24 uurs automaat waarbij u tevens een automatische incasso afgeeft voor medicatie die niet vergoed wordt door uw zorgverzekeraar.

Wanneer u vervolgens medicatie hebt aangevraagd bij de apotheek gaan wij uw recept klaarmaken. Wij plaatsen dit dan in de Servilocker. Zodra de medicijnen in de Servilocker zijn geplaatst, ontvangt u een email met daarin een afhaalcode. Met behulp van deze afhaalcode kunt u de Servilocker openen. Wanneer er meerdere pakjes voor u klaar staan, gaan er met dezelfde afhaalcode meerdere vakjes na elkaar open. 

Wanneer u nieuwe medicatie krijgt, moet u deze aan de balie afhalen vanwege de uitleg en de extra informatie. Daarna kunt u (weer) gebruik maken van de Servilocker.

Wilt u gebruik gaan maken van de Servilocker/24 uurs automaat in Schoonhoven? Vraag gerust om meer informatie.

Formulier Servilocker/24 uurs automaat

Lopikse Apotheek logo
Lopikse Apotheek

Copyright © Lopikse Apotheek 2024 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Verkoop- en betalingsvoorwaarden